Afspraak maken

Onze coronamaatregelen kan je hier lezen.

Aanmelden?

Op dit moment is er geen ruimte in de praktijk voor nieuwe behandeltrajecten of diagnostiek. De praktijk zit helaas vol tot na de zomervakantie.  We hanteren geen wachtlijst. Vanaf 1 juli kun je contact opnemen voor afspraken na de vakantie.
Simpelweg omdat de praktijk vol zit en wanneer we daar nóg meer mensen tussenproppen doen we  iedereen tekort. Inclusief, niet geheel onbelangrijk, onszelf. Lange wachtlijsten passen niet bij wat wij voorstaan als hulpverlener: snel, persoonlijk, betrokken. Liever die waarden in ere houden voor een kleinere groep, dan ze verdunnen om een groter publiek te kunnen bedienen.

Wanneer je zorg via de gemeente wilt, adviseren we je het traject vast in werking te zetten, hetzij via de huisarts, hetzij via het Sociaal Team. We zetten mensen nl. pas op de wachtlijst wanneer de verwijzing binnen is. Neem wel eerst contact met ons op om af te stemmen of Sherpa passend is bij jullie vraag.

Wanneer je een eerste afspraak wilt maken, dan nodig ik je uit om me te bellen of mailen. We kunnen dan informatie uitwisselen en ik vertel meer over de werkwijze en over het verdere verloop. Als we het erover eens zijn dat Sherpa iets voor jullie kan betekenen, kan je vervolgens een afspraak voor een intakegesprek inplannen.

Wil je een afspraak maken (nadat we dat zijn overeengekomen)? Dat kan hier.

Wanneer je niet wilt wachten: er zijn een boel goede collega’s in den lande, waar je terecht kunt.Zij zijn o.a. vindbaar via:
www.kwaliteitsregisterhoogbegaafdheid.nl

https://www.echanetwerk.nl/profile/140

https://ihbv.nl/hulpverleners-nl 

Bestel jouw kwartet

Bestel jouw kwartet

Kwartetspel voor en over hoogsensitieve, gevoelige, overexcitabele kinderen (van 0-100 jaar)