Afspraak maken

UPDATE CORONAVIRUS 1/7/2020:
Op dit moment zien we in onze praktijk weer kinderen en ouders. We zijn bezig met een inhaalslag mbt onderzoeken. Waar nodig en/of mogelijk doen we ouder- en schoolgesprekken online; dit in overleg.

Hoe zorgen we voor zoveel mogelijk veiligheid, conform de RIVM-richtlijnen?

  • De wachtkamer is in is niet in gebruik.
  • Bij de ingang van het gebouw, en in de praktijkruimte zelf, staat desinfecterende gel. We vragen iedereen deze te gebruiken bij binnenkomst.
  • Wij desinfecteren zelf natuurlijk ook onze handen.
  • Tafels en materialen worden na elk kind grondig schoongemaakt.
  • Alle deurklinken en de trapleuning worden dagelijks gedesinfecteerd.
  • Ben je ziek, is je kind ziek of iemand anders in je gezin? Ook al is het maar een klein beetje? Blijf dan thuis. Afspraken die worden afgezegd zullen vooralsnog niet in rekening worden gebracht.
  • Natuurlijk worden er geen handen geschud, houden we 1,5 meter afstand en proesten we in onze elleboog.
  • In de praktijk staat een plexiglaskuchscherm, waar we ongetwijfeld leuke werkvormen omheen gaan verzinnen.

Aanmelden?

Voor diagnostiek kan je op korte termijn bij ons terecht. Op dit moment is er geen ruimte in de praktijk voor nieuwe behandeltrajecten. Vanaf half oktober is er weer ruimte.
Simpelweg omdat de praktijk vol zit en wanneer we daar nóg meer mensen tussenproppen doen we  iedereen tekort. Inclusief, niet geheel onbelangrijk, onszelf. Lange wachtlijsten passen niet bij wat wij voorstaan als hulpverlener: snel, persoonlijk, betrokken. Liever die waarden in ere houden voor een kleinere groep, dan ze verdunnen om een groter publiek te kunnen bedienen.

Wanneer je zorg via de gemeente wilt, adviseren we je het traject vast in werking te zetten, hetzij via de huisarts, hetzij via het Sociaal Team. We zetten mensen nl. pas op de wachtlijst wanneer de verwijzing binnen is.

Wanneer je een eerste afspraak wilt maken, dan nodig ik je uit om me te bellen of mailen. We kunnen dan informatie uitwisselen en ik vertel meer over de werkwijze en over het verdere verloop. Als we het erover eens zijn dat Sherpa iets voor jullie kan betekenen, kan je hier een afspraak voor een intakegesprek inplannen.

Wil je een afspraak maken? Dat kan hier.

Wanneer je niet wilt wachten: er zijn een boel goede collega’s in den lande, waar je terecht kunt.Zij zijn o.a. vindbaar via:
www.kwaliteitsregisterhoogbegaafdheid.nl
https://stichtinghoogbegaafd.nl/extern/geestelijke-gezondheid-kind-en-gezin/ https://ihbv.nl/hulpverleners-nl

Bestel jouw kwartet

Bestel jouw kwartet

Kwartetspel voor en over hoogsensitieve, gevoelige, overexcitabele kinderen (van 0-100 jaar)