Contact opnemen met Praktijk Sherpa

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belangrijk!

UPDATE CORONAVIRUS 10/01/2022:
Op dit moment zien we in onze praktijk kinderen face to face en ouders en volwassen cliënten deels in de praktijk, deels online, via Teams. Schoolgesprekken gaan hetzij op school, hetzij online; dit in overleg. Natuurlijk geldt: bij klachten afzeggen. Ook bij een klein snottebelletje bij een kleuter!

Aanmelden?

Op dit moment is er helaas geen ruimte voor nieuwe behandeltrajecten tot zeker half maart 2022 en voor diagnostiek nog zeer beperkt ruimte in februari 2022.
Simpelweg omdat de praktijk zo goed als vol zit en wanneer we daar nog veel meer mensen tussenproppen doen we  iedereen tekort. Inclusief, niet geheel onbelangrijk, onszelf. Lange wachtlijsten passen niet bij wat wij voorstaan als hulpverlener: snel, persoonlijk, betrokken. Liever die waarden in ere houden voor een kleinere groep, dan ze verdunnen om een groter publiek te kunnen bedienen.

Wanneer je je wilt aanmelden, dan kan dat vanaf heden voor diagnostiek en vanaf 1 maart 2022 voor behandeling. Aanmeldingen die voor die tijd binnenkomen, nemen we niet in behandeling.

Er zijn een boel goede collega’s in den lande, waar je terecht kunt wanneer wij geen ruimte meer hebben. Zij zijn o.a. vindbaar via:

www.kwaliteitsregisterhoogbegaafdheid.nl
https://stichtinghoogbegaafd.nl/extern/geestelijke-gezondheid-kind-en-gezin/
https://expertgroepontwikkelingsvoorsprong.nl/downloads(kijk bij Overzicht onderzoekers)

http://ikbenhoogbegaafd.nl/coaches
https://ihbv.nl/hulpverleners-nl