Over Chantal Nolte

Leuk kennis te maken! Mijn naam is Chantal Nolte, woonachtig in Berkel en Rodenrijs net onder de rook van Rotterdam, getrouwd en moeder van twee dochters die op de basisschool zitten.

Ik ben gek op structuur en overzicht. Op doelen stellen en plannen. Op het begeleiden van ondernemers en hun teams. Ik vul ondernemers precies aan op die punten die hun energie kosten. Het bewaken van hun tijd en headspace is mijn kwaliteit gecombineerd met laserscherpe focus op de doelen.

Stuk voor stuk kwaliteiten die ik altijd al had, en die ik de afgelopen 15 jaar in verschillende opleidingen en functies verder heb ontwikkeld. Na mijn studie Management, Economie & Recht werkte ik als relatiemanager in de uitzendbranche en was ik ruim 12 jaar lang de rechterhand van een vermogende familie. Zowel zakelijk als privé ontzorgde ik hen volledig. Van verjaardagsfeesten tot internationale verhuizingen. Ik draaide er mijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren ontdekte ik de kracht en de voordelen van online werken, en hielp ik diverse (online) ondernemers naar een simpeler en succesvoller bedrijf.

Sinds begin 2021 ondersteun ik Annelie en haar team bij het dagelijks runnen van Sherpa, zodat zij zich volledig kunnen focussen op de begeleiding van kinderen, hun ouders, en volwassenen rondom hoogbegaafdheid. Voor alle organisatorische vragen kun je bij mij terecht.

Bestel jouw kwartet

Bestel jouw kwartet

Kwartetspel voor en over hoogsensitieve, gevoelige, overexcitabele kinderen (van 0-100 jaar)